Islam

Jag ser Islam som en aktiv religion, framåt medan Kristendom är mer passiv religion, Kristendom vill visa upp sig med god heter, kanske på grund av att Kristendom har inte så vackert historia, Kristendom har varit brutal mot folk.
Svenskar vet inte så mycket om Islam, aha muslimer terrorister, Svenskar är så feodalist folk att dem vill inte heller förändras dem vill inte acceptera att dem lever i ett mångfald samhälle.
Det ända svenskarna vill och kräver att invandrarna ska anpassa sig, jag tycker att svenskarna bodde också anpassa sig efter dagens Sverige vi lever inte 1800 där alla ska vara lika ljusa.
SD reklam Sluta Islamisera rösta på kyroval? vad är det för parti reklam SD lever gratis på invandrarnas rygg gör politik av det. Era fascister Muslimer har 100 % rätt att Islamisera så som kristendom har rätt till, man märker att ni är så rädd från Islam att Islam kommer så kraftig framåt.

Islam är en stark religion, sprider stark om man kollar utveckling, för att anhängare till Islam tar Islam seriös än vad en kristen gör det.
Det finns ingen utseende eller nåt speciellt som kan tyda att den personen är kristen förutom korset?

Jag själv är född som muslimer men är inte så aktiv men religion är inget skoj, för mycket är farlig spelar ingen roll vilken religion det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar