Turkiet gör helt rätt....

Turkiet kan utvisa 100 tusen armenier om dem är inte turkisk medborgare, dubbel moral av armenier bor i ett land sen anklaga dem att dem har gjort folkmord, så Turkiet gör helt rätt släng ut dem fyfan tillbaka till sitt "perfekte land" bakom ARARAT bergen.

10 kommentarer:

  1. Svensk/Turkisk Kille17 mars 2010 kl. 09:23

    Ja precis. Tänk på alla judar i Tyskland också. Först anklaga nazisterna för folkmord och sedan bo i Tyskland!! Fyfan, ut med alla judar ur Tyskland!

    SvaraRadera
  2. tycker verkligen att du ska läsa på lite grann innan du häver ur dig en massa dumheter..

    om du ska argumentera för din sak ska du kanske veta lite mer först.. till exempel att armenier som bor i turkiet, bor där av flera olika skäl - som inte har gett de mycket till valmöjlighet att göra annat. de känner du säkert inte ens till. du är förblindad av din nationalism, vilket har ställt till med problem till att börja med.

    SvaraRadera
  3. Att konstatera att ett folkmord skedde för 100 år sedan betyder inte att man anklagar dagens turkar för att vara svin. Dock är ju detta tankesättet typiskt för människor från de breddgraderna, se bara på konflikten mellan assyrier och syrianer. Jag tycker att du ska chilla brushan, har hört turkar är bra på sådant jämfört med oss stela svenskar.

    SvaraRadera
  4. "om du ska argumentera för din sak ska du kanske veta lite mer först.. till exempel att armenier som bor i turkiet, bor där av flera olika skäl - som inte har gett de mycket till valmöjlighet att göra annat"
    Jag har helt missat att Turkiet tvingade armenierna att illegalt invandra till Turkiet. Maken till idiotiskt resonemang har jag sällan skådat.

    SvaraRadera
  5. Helt sjukt att Turkiet inte kan göra upp med sin historia och erkänna vad som hände för 100 år sedan. Precis som Tyskland erkänner Förintelsen under 40-talet.
    Även fast man erkänner vad som hänt i historien, så kan man ju fortfarande vara stolt nationalist, om det nu är det som lockar.
    Jag är vän med många från Turiket - såväl personer som flytt därifrån och personer som bor där nu.

    SvaraRadera
  6. Det är precis den typen av resonemang som turkarna hade när Armenierna mördades förra gången. Om det är någon som ska ställas till svars är det personer som du.

    SvaraRadera
  7. Tyskarna var tvingade att erkänna, pga hela väst var på Tyskland så, Men Tyskland fick världens hjälp också.
    Sen att Turkiets händelsen är helt annat när armenier ville kriga mot turkar, har eget ordspråk om du inte tål skämt så skämta inte.
    Armenier om dem inte tål krig kriga inte.
    Alla stor makter har gjort folkmord, vem toppar folkmord listan? jo, väst länderna.
    Sverige är en av dem som har begått folkmord med sen att Socialdemokrater har varit med och hjälp till Hitler att göra folkmord.
    Om armenier är så oskyldiga vad gjorde armenier med azerbarjaner år 91, 1 miljon azerier är borta, så Armenien borde erkänna först sitt skit istället för att bete sig efterbliven och tjafsa om 100 år sen grej.

    SvaraRadera
  8. Det är bra att du åtminstone kan erkänna att folkmord inträffat. Det är mer än vad de flest turkar vill göra. Det hade inte blivit så mycket väsen om det inte vore för att Turkiet absolut vill förneka det inträffade. Ingen anklagar dagens turkar för folkmordet. Däremot är dagens turkars attityder gentemot folkmordet upprörande...

    SvaraRadera
  9. du som är anonym jag erkänner ingenting jag skiter i vad som har hänt för 100 eller 1000 år sen jag är inte efterbliven som ni syrianer och armenier är, ni vill suga ju turkisk blod hur hatiska ni är just ortodoxa kristna är ju fundamentalister. Kolla på Södertälje, Om ni fick chansen ni skulle döda ut alla turkar känner er ut och in man ska aldrig ge chansen till er ni är brädda att hugga.

    SvaraRadera
  10. till "anonym" som klagade på mitt resonemang:
    "Jag har helt missat att Turkiet tvingade armenierna att illegalt invandra till Turkiet. Maken till idiotiskt resonemang har jag sällan skådat." Du är ju helt klart inte den ljusaste människan du heller.

    Jag kommenterade på bloggarens uttalande: "dubbel moral av armenier bor i ett land sen anklaga dem att dem har gjort folkmord" - mitt svar innefattade inte bara de "illegala"(där de flesta antagligen inte ens är illegala i den befattningen att de vistas utan tillstånd, utan troligtvis har uppehållstillstånd m.m., inväntar medborgarskap) personerna, utan att han talar om att armenier bor i ett land som de anklagar för folkmord. Det är mycket historia och anledningar som ligger i grund för att armenier befinner sig där, och det var DET jag ville komma fram till.

    Att du sedan själv verkar tämligen obildad i ämnet, är en annan sak.


    Dessutom är siffrorna en rejäl överdrift.. det rör sig om max ca 20. 000 armenier.. vad gör de inte för tomma hot. Pinsamt.

    SvaraRadera