Turkiet gör helt rätt....

Turkiet kan utvisa 100 tusen armenier om dem är inte turkisk medborgare, dubbel moral av armenier bor i ett land sen anklaga dem att dem har gjort folkmord, så Turkiet gör helt rätt släng ut dem fyfan tillbaka till sitt "perfekte land" bakom ARARAT bergen.

11 kommentarer:

  1. Sluta, hur primitivt är inte Turkiets beteende, totalt labila. Sådana regeringar och länder ska vi inte bjuda in till EU.

    SvaraRadera
  2. Turkiet beteende är Turkiets sak, alla beter sig olika helt rätt av Turkiet vad gör dem här armenierna som bo illegal men snackar skit om turkar att dem blir skit behandlad stick bara, ni svenskar är inte bättre när invandrare klagar då säger ni flytta från Sverige.

    SvaraRadera
  3. Och när Turkiet går med i EU finns det ingen anledning för alla turkar att bo kvar i Sverige, bara att flytta tillbaka. Det är ju inom EU....

    SvaraRadera
  4. kanske om man bor illegal då men annars man får välja vart man vill bo.

    SvaraRadera
  5. Det hela handlar om att Sverige ska leka poliser och sjunka så lågt som att rösta om historiska händelser. Om man läser lite om ämnet från båda sidor kommer man fram till att båda parter dödade varandra. Folkmord är något som man gör systematiskt, vilket inte gjordes. Vågar man erkänna Européernas folkmord i Syd-och Nordamerika, Kongo, Algeriet, Indien, Skottland? Knappast!

    SvaraRadera
  6. Det är inte bara lågt, det är helt jävla patetiskt av Sverige. Resten som hakar på detta skitsnacket är ju bara lika patetiska dom med. USA har aldrig fått skriva under och erkänna att de massmördade urbefolkningen, USA var ju inte ens USA på den tiden liksom Turkiet som inte ens var en enig, sjävlständig stat. Varför i helvete ska man erkänna något som inte ens har koppling till staten Turkiet ?

    Finner som sagt inget annat ord än PATETISKT.

    SvaraRadera
  7. Vem fan vill ha med kebabätande mongolhorder i EU. Vad har dessa bidragit med till mänsklighetens utveckling?

    SvaraRadera
  8. -FOLKMORD! ...är inte sånt också när man benämner kommun för STAD!
    T.ex. att man benämner Stockholms och Västerås kommuner för Stockholms respektive Västerås stad! Alltså i förhållandet att ju våra kommuner innefattar, både stadsboende människor och landsbygdsboende. Och med att man ju inte kan benämna landsbygd för stad. –Och med att benämna kommunen för stad, utesluter man ju de invånarna som bor på landsbygden.
    .
    Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagtecknat, att våra lokala politiska samhällen av invånarna, alltså våra kommuner Sverige runt, benämns just KOMMUN. Att vi med denna s.k. kommunreformen 1969, vill ytterligare hävda demokratin, att alla människor är lika värda.
    Och visst finns också städerna, med deras gator, höga hus och dålig luft, där kommunen är samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.

    SvaraRadera
  9. @Anonym
    "Vem fan vill ha med kebabätande mongolhorder i EU. Vad har dessa bidragit med till mänsklighetens utveckling?"

    Du är så dum i huven att du fattar inte poängen,
    kanske för dig är det okey korv ätande turkar än kebab ätande turkar?
    Den som driver mest kebab ställena är just kurder och syrianer.

    Folk har glömt redan vilken fifflare Mona Salin och hennes kompanjon Wanja L.

    USA slänger ut illegala Mexikaner från USA, Sverige dödar 2 egyptiska medborgarskap och ger dem till CIA då är det okey man kan göra det men när Turkiet ska kasta ut illegala armenier då blir det himla hallå livet.

    SvaraRadera
  10. När fransmännen jagar invandrar ungdomar och hotar hela familjer till utvisning och när danskarna kräver utvisning när folk opponerar sig mot danska tidningars utgivning av karikatyrerna.
    Vart var Du rättvisa Europafolk då ?

    SvaraRadera